IT Secrets

#32 Nieuwe Facebook Advertenties

Omarm je Office 365 maar heb je een hekel aan SharePoint? Hier leg ik uit hoe het 10x makkelijker kan.
Nieuwe advertenties

Hey, hallo! En welkom bij: ‘wat heb ik vandaag gedaan om mijn bedrijf verder te laten groeien?’

Nou, jongens, leuk dat jullie er weer zijn en voor degenen die dit horen op iTunes, Spotify, SoundCloud, wat voor podcast dan ook. Weet dat ik in deze episode ook weer mijn scherm deel. Dus als je dat wil zien dan verzoek ik je vriendelijk om toch even naar YouTube te komen, om daar te kijken naar wat ik allemaal ga laten zien.

Vandaag zijn we naast de oplevering van een nieuwe klant heel druk bezig geweest met een andere strategie om via Facebook mensen zo ver te krijgen, te overtuigen dat ze eigenlijk een afspraak moeten maken met mij voor een gratis Cloud-advies. En dat begint met een 15-minuten telefoongesprek waarin ik een aantal vragen ga stellen en verder inventariseer waar behoefte zit. En vanuit dat eerste telefoongesprek kunnen we een vervolgafspraak maken om te kijken hoe wij hun het beste kunnen helpen. 

Facebook ads

Subscribe to IT Secret Radio channel on youtube

En daarvoor heb ik een aantal afbeeldingen klaar staan. Die ga ik even aan jou laten zien. Dit is er één:

“Omarm je Office 365, maar heb je een hekel aan SharePoint?”

Dat is één van de vele dingen die wij vandaag de dag veel horen, mensen zijn echt weg van Office 365, maar het werken met SharePoint is toch een hoop haken en ogen. Dan ga ik hun uitleggen hoe dat 10 keer makkelijker kan. Ik ga dat in een… het is geen AB-test, maar je kunt met Facebook ook eigenlijk een aantal titels geven, een aantal plaatjes geven en dan een tekst en dan gaat ie zelf kijken van: nou, welke combi van die dingen werkt nou het beste en zorgt voor de meeste conversies c.q. resultaten? En dus dit is afbeelding twee en dit is afbeelding drie om te kijken of ik daar mensen mee kan triggeren om aan te zetten. 

Meer conversies

En dan hebben we… even spieken… hier de tekst. Ik heb pas één titel verzonnen dus moet nog even m’n creatieve motor aan de gang helpen om de andere twee te verzinnen en de knop die ik ga gebruiken is van het type ‘nu boeken’. Het linkje waar ze of op de knop of op het plaatje drukken waar ze naartoe gaan. En dan komt de tekst, ja, ik kan het nu wel helemaal gaan lezen… misschien ook wel leuk ook. “Nu gratis Cloud-advies”, “bij jou op kantoor”. Tot maart zitten we daar echt al vol. Dus vanuit de mail-merge actie, echt niet normaal, maar dat gaat super goed, hartstikke leuk! Mensen hebben “keuzestress” en “ik begrijp mezelf ook niet”.

Tot maart zitten we vol

Vrij onlangs kregen we dit bericht van een klant dat hij zijn elders gemaakte keuze van enkele maanden daarvoor zelf ook echt totaal niet begreep. Voorkom deze foutgemaakte keuzes en schakel onze Cloud-specialisten in. Deze komen gratis bij jou op kantoor voor een op maat gemaakt Cloud-advies. 

Waar komen deze fout-gemaakte keuzes weg vandaan? Je durft het niet omdat je bang bent dat je het gewenste resultaat niet bereikt. En als je niet durft te veranderen. Als je niet een andere mening/smaak durft te hebben dan de inner circle die je sterk beïnvloedt, dan sta je enkel en alleen open voor dingen die je uitkomen. Dus ga je door met het oude vertrouwde wat je eigenlijk niet meer wilde en hoe het was. Nou, dan weet je ook het resultaat, want als je hetzelfde blijft doen dan krijg je ook hetzelfde resultaat. Dat is natuurlijk niet zo moeilijk. Geen echte keuze maken is kiezen voor een gemiddelde Cloud-oplossing. Zo van: ja, we doen maar wat. Net zoals in het leven; wanneer je daar geen keuze maakt dan kies je voor een gemiddeld bestaan.

want als je hetzelfde blijft doen dan krijg je ook hetzelfde resultaat

Het leven is te kort lieve mensen, voor een gemiddeld bestaan! En dat meen ik echt uit de grond van mijn hart. Er is genoeg voor iedereen om echt gewoon een geweldig en een uitbundig leven te hebben en te leiden. Is dat leiden? Ik weet het niet. Ik ben niet zo goed in Nederlands, ik ben beter in IT.

Vergeet niet, je bent er maar even en wacht dan ook niet met de keuzes tot later, want als later eerder is dan is het al te laat.

Vaak maak je fout-gemaakte keuzes voor jezelf acceptabel door ze af te zwakken en excuses ruimte te geven: nee hoor, ik ben al tevreden met de huidige oplossing. Het is alleen af en toe wat veel werk of omslachtig. Of ze leveren gewoon wel een Cloud-oplossing, maar vergeet dan ook om de rest van het netwerk in orde te maken. Denk dan even aan de printers, scanners en et cetera wat we nog allemaal aan randapparatuur meer hebben. Dit zijn opmerkingen die wij dan ook vaak horen, maar wat is de waarde van jouw tevredenheid? Je maakt ook je bestaan intenser, puurder en je kent je leven meer waarde toe door echt te kiezen met je hart.

Het leven is te kort voor een gemiddeld bestaan

En zo is het ook met de Cloud-oplossing. Maak ook hierin echt keuzes en lukt het jou dan niet alleen, dan helpen wij jou uiteraard graag met gratis advies. Maak geheel gratis een Cloud-adviesafspraak met onze specialisten. Boek nu geheel gratis door op onderstaande link te klikken en dan heb je een duimpje naar beneden. Dat is voor de emoticons die ik daarbij wil zetten en dan toch nog als laatste. Als men dan natuurlijk op die pagina of op die advertentie klikt, dan komen ze op deze landingspagina terecht. Kun je verder ook niks, maar één doel van heel deze pagina en dat is een afspraak met mij maken

Nou, we hebben een titel gekozen. We hebben:

“IT-Services sterk in oprecht advies”.

Ik geloof er niet in dat één oplossing voor iedereen is. IT is nog steeds facilitair aan een bedrijf en ik geloof erin als je dat goed neerzet, dat IT echt wel kan bijdragen aan de groei van je onderneming, omdat je er nou eenmaal gewoon dingen automatiseert, makkelijker maakt en waardoor er alles weer sneller en in ieder geval altijd hetzelfde kan gebeuren, waardoor jij weer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen. Nou hier staat mijn verhaaltje. Ik ben gewoon eigenlijk een nerd en als de Matrix echt was dan stop die chip maar in m’n hoofd want dan kan alles nog 100.000 keer sneller.

The matrix

En ik ben Marcel Martens, trotse echtgenoot en de vader van drie prachtige kinderen. Vindt natuurlijk elke vader van z’n kinderen. “Kies eronder een datum en het gewenste tijdstip en dan bel ik u persoonlijk.” Nou ja, pak even een optie en nogmaals, ik sta helemaal volgeboekt, dat klopt. Dit zijn voor de belafspraken. De echte afspraken die plan ik op dit moment vanaf maart. Nou kies een tijdstip, bevestig, ik vraag je naam, e-mailadres en telefoonnummer waarop je uiteraard te bereiken bent en dan kun je een afspraak inplannen. 

That’s it mensen. Hartstikke leuk, ik ga morgen verder want ja het is nu tien voor elf. Eer dat ik allemaal online heb staan dat duurt nog wel even en dan morgen ga ik de Facebook-advertentie inrichten en ik hoop live zetten als het me lukt in verband met de tijd. 

 

Bedankt voor het kijken

Bedankt voor het kijken! Vond je dit nou leuk deel het, like het, share het, reageer, abonneer. Voor de podcast en YouTube-gebruikers. Ik hoop je morgen weer te zien. Hartstikke bedankt voor het kijken en groetjes! 

 

Marcel Martens.

 

Leave a Comment

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Volop technisch onderlegd en zou zomaar in de Matrix geboren kunnen zijn, die graag een chip in zijn hoofd zou hebben geplant, die eigenlijk gewoon een nerd is en die deze IT dingen in zijn dromen kan fixen – de mogelijkheid om de tijd van stress en frustratie achter het toetsenbord te verminderen….
Om uiteindelijk ALLEEN bezig te zijn met de dingen die ertoe doen.
Marcel Martens, Trotse echtgenoot en vader van drie prachtige kinderen.
M – IT Services founder and computer engineer.

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Ontvang als eerste de nieuwe releases!

Voer je e-mailadres hieronder in en ontvang een melding wanneer een nieuwe afleveringen live gaat.

×