IT Secrets

#41 Case Study die perfect aansluit op jouw bedrijf

Je krijgt wat je geeft...
Case study

Hey hallo, ik ben Marcel Martens. Ik heb de afgelopen 10 jaar geleerd van de meest briljante IT’ers die er zijn. En nu heb ik mijn strategie aangepast, om zoveel mogelijk Mkb’ers in Nederland te helpen met het groeien van hun bedrijf. De vraag is echter: hoe kun je dat doen zonder kennis van IT? Deze podcast is hier om is antwoord op te geven. Doe mee en volg mij, terwijl ik IT-oplossingen leer, toepas en deel om mijn bedrijf te laten groeien met alleen de beste IT-oplossingen van vandaag de dag. Mijn naam is Marcel Martens en welkom bij IT-Secrets.

Subscribe to IT Secret Radio channel on youtube

Hey hallo, ik ben Marcel Martens. En jij wilt in de Cloud werken, maar hebt er een bloedhekel aan om uit te zoeken, wat nou de beste oplossing voor jou en jouw bedrijf is. Hiervoor heb ik een korte quiz ontwikkeld, kun je vinden op altijdveiliginbedrijf.nl. En als je die quiz volgt dan geef ik je een gratis case study die het beste aansluit bij jouw bedrijf, zodat jij precies weet welke oplossing het beste geschikt is voor jou en jouw bedrijf. Dus klik op de link of swipe omhoog en dan stuur ik je per e-mail direct de link naar waar je de case study kunt downloaden.

de beste oplossing voor jou en jouw bedrijf

Heb je nou zoiets van:

‘Marcel, waar kan ik dit krijgen of waar staat al die informatie wat jij hier vandaag loopt te delen?’

Ga dan naar altijdveiliginbedrijf.nl. Helemaal aan elkaar: altijdveiliginbedrijf.nl

Ik zie je daar!

Groetjes,

Marcel Martens

Leave a Comment

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Volop technisch onderlegd en zou zomaar in de Matrix geboren kunnen zijn, die graag een chip in zijn hoofd zou hebben geplant, die eigenlijk gewoon een nerd is en die deze IT dingen in zijn dromen kan fixen – de mogelijkheid om de tijd van stress en frustratie achter het toetsenbord te verminderen….
Om uiteindelijk ALLEEN bezig te zijn met de dingen die ertoe doen.
Marcel Martens, Trotse echtgenoot en vader van drie prachtige kinderen.
M – IT Services founder and computer engineer.

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Ontvang als eerste de nieuwe releases!

Voer je e-mailadres hieronder in en ontvang een melding wanneer een nieuwe afleveringen live gaat.

×