IT Secrets

#33 Nieuwe Facebook Advertenties Deel 2

Omarm je Office 365, maar heb je een hekel aan Sharepoint? Hier leg ik uit hoe het 10x makkelijker kan.
Omarm je Office 365 maar heb je een hekel aan Sharepoint?

Hey, hallo! En welkom bij ‘Wat heb ik vandaag gedaan om mijn bedrijf weer verder te laten groeien?’. Allereerst even dit: voor degenen die dit horen op iTunes of Spotify, SoundCloud, iHeartRadio, whatever, welke podcast-app je dan ook gebruikt. Weet dat ik bij deze ook mijn scherm deel en die kun je dus zien op Facebook, LinkedIn en/of op ons YouTube-kanaal.

Subscribe to IT Secret Radio channel on youtube

Dan verder heb ik ondanks dat ik hun wel wat heb geholpen toch ook nog even tijd gemaakt om verder te gaan met de nieuwe advertentie-set waar ik gisteren aan begonnen ben. En dat wil ik jullie graag laten zien hoe dat je… ik vind dat helemaal geweldig, hè, als je met één advertentie – ik geloof dat ik… even gauw tellen ik laat het je zien. Ik heb nu één tekst gemaakt, daar kun je maximaal 1024 karakters in gebruiken. Misschien dat ik daar nog wel wat variatie in ga aanbrengen, maar deze laat ik even een week draaien om te kijken wat het resultaat daarvan is.

Maar dan komt die tekst – die is dus in alle advertenties hetzelfde – dan hebben we een vijftal afbeeldingen en één afbeelding is deze, die wil ik op de site gebruiken met een MacBook waarin je ons product ‘Altijd veilig in bedrijf’ ziet wat bestaat uit Office 365, Google G-Suite, Back-up online eventueel toe te voegen met internet- en telefonieaansluitingen en dan onze Eset, daar heb ik hier geen logo’tje bij staan maar onze Eset-antivirus met daarbij onze unieke anti-ransomware bescherming. Een andere optie is deze: is volgens mij ook de afbeelding die ik gekozen heb voor deze uitzending. Omarm je Office 365, maar heb je echt gewoon een hekel aan SharePoint? Nou, wij begrijpen dat als geen ander en laat mij je uitleggen hoe dat het 100.000 keer makkelijker kan dan bij SharePoint.

Ad targeting

Duurt even het laden van alle afbeeldingen. Ja, die heb ik dus in de verschillende variaties om naar te kijken hoe het reageert. Misschien nog heel even een vreemde eend hierin, maar waarom ook niet? Gewoon een gast die lekker relaxed op het strand ligt. En wil je snel en eenvoudig wat extra geld verdienen of eigenlijk besparen, maar even kijken wat aanzet tot klikken… en ik denk dat deze afvalt, maar goed, ik vond het wel even grappig om even erbij te doen. Betekent dat we één tekst maal vijf afbeeldingen is al vijf advertenties, dan hebben we nog twee koppen. Voor onder het plaatje ‘Alle ondernemers veilig in bedrijf’ of ‘Gratis Cloud advies’ en dat zijn er vijf keer twee, is al 10 variaties en dan heb ik nog vier verschillende knoppen die we gebruiken met meer informatie; ‘nu boeken’, ‘nu aanvragen’ of ‘contact met ons opnemen’. Maakt dus dat ik met dit ene ding 40 verschillende advertenties kan maken en die ik aan onze look-a-like-groep heb gepubliceerd, die weer is gebaseerd op eerdere bezoekers van altijdveiliginbedrijf.nl. Dat zijn de mensen die daar geweest zijn, ja interesse tonen in, mensen die daarop lijken:

Dat is mijn doelgroep en die krijgen deze advertentie voor hun neus.

Dus daar wil ik het even bij laten voor vandaag. 

 

Doelgroep die advertenties te zien krijgt

Leuk dat je weer gekeken hebt en ik zou zeggen; tot morgen!

Groetjes,

Marcel Martens

Leave a Comment

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Volop technisch onderlegd en zou zomaar in de Matrix geboren kunnen zijn, die graag een chip in zijn hoofd zou hebben geplant, die eigenlijk gewoon een nerd is en die deze IT dingen in zijn dromen kan fixen – de mogelijkheid om de tijd van stress en frustratie achter het toetsenbord te verminderen….
Om uiteindelijk ALLEEN bezig te zijn met de dingen die ertoe doen.
Marcel Martens, Trotse echtgenoot en vader van drie prachtige kinderen.
M – IT Services founder and computer engineer.

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Ontvang als eerste de nieuwe releases!

Voer je e-mailadres hieronder in en ontvang een melding wanneer een nieuwe afleveringen live gaat.

×