IT Secrets

#30 Kan een Poll net zo’n succes zijn als Mail Merge?

Kan een Poll net zo'n succes zijn als Mail Merge?

Hey hallo en welkom bij: ‘wat heb ik vandaag gedaan om mijn bedrijf weer te laten groeien?’

Vandaag ben ik bezig geweest met de poll, aangezien de Mail Merge-actie zo succesvol is geweest. We hebben daar veel afspraken uitgehaald, veel vervolgafspraken en de eerste klanten die komen nou vanuit die afspraken. Dus super leuk!

Subscribe to IT Secret Radio channel on youtube

En ik ben eigenlijk benieuwd of ik dat voor Facebook ook voor elkaar krijg. Dus ik heb vandaag… misschien heb je het al wel voorbij zien vliegen, de poll gemaakt; zowel de tekst als de video. Voor de video hebben we ‘m ook helemaal ondertiteld, zodat mensen die geen audio aan hebben staan toch ook kunnen lezen wat daar verteld wordt en op die manier antwoord kunnen geven door “ja” en “nee”.

De grote truc is...

En dan de grote truc wordt… maar dat wordt ook proberen of ik dus afhankelijk van de uitslag… dus als de mensen “nee”, die zich geen zorgen maken over de huidige nieuwsberichten omtrent cybercrime en ransomware; daar heb ik natuurlijk niet zo heel veel aan eerlijk gezegd, want die denken in ieder geval dat ze alles goed geregeld hebben. Super fijn voor ze en prima, houden zo! Ik hoop natuurlijk dat het ook echt zo is. Maar het gaat dan vooral even om mensen die “ja” antwoorden, om dan te kijken of we die middels retargeting een vervolgvraag kunnen stellen. En op die manier kunnen kijken of ze geïnteresseerd zijn om als ondernemer meer te weten te komen wat ze nou precies kunnen doen om zich te weren en beschermen tegen de huidige vorm van cybercriminaliteit. 

Nieuwsberichten cybercrime en ransomware

Duurt even het laden van alle afbeeldingen. Ja, die heb ik dus in de verschillende variaties om naar te kijken hoe het reageert. Misschien nog heel even een vreemde eend hierin, maar waarom ook niet. Gewoon een gast die lekker relaxed op het strand ligt. En wil je snel en eenvoudig wat extra geld verdienen of eigenlijk besparen, maar even kijken wat aanzet tot klikken en ik denk dat deze afvalt, maar goed, ik vond het wel even grappig om even erbij te doen. Betekent dat we één tekst maal vijf afbeeldingen is al vijf advertenties, dan hebben we nog twee koppen. Voor onder het plaatje ‘Alle ondernemers veilig in bedrijf’ of ‘Gratis Cloud advies’ en dat zijn er vijf keer twee, is al 10 variaties en dan heb ik nog vier verschillende knoppen die we gebruiken met meer informatie; nu boeken, nu aanvragen of contact met ons opnemen.

Maakt dus dat ik met dit ene ding 40 verschillende advertenties kan maken,

en die ik aan onze look-a-like-groep heb gepubliceerd, die weer is gebaseerd op eerdere bezoekers van altijdveiliginbedrijf.nl. Dat zijn de mensen die daar geweest zijn, ja interesse tonen in, mensen die daarop lijken: dat is mijn doelgroep en die krijgen deze advertentie voor hun neus. Dus daar wil ik het even bij laten voor vandaag.

Leuk dat je weer gekeken hebt en ik zou zeggen; tot morgen!

Groetjes,

Marcel Martens

Like comment share

Leave a Comment

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Volop technisch onderlegd en zou zomaar in de Matrix geboren kunnen zijn, die graag een chip in zijn hoofd zou hebben geplant, die eigenlijk gewoon een nerd is en die deze IT dingen in zijn dromen kan fixen – de mogelijkheid om de tijd van stress en frustratie achter het toetsenbord te verminderen….
Om uiteindelijk ALLEEN bezig te zijn met de dingen die ertoe doen.
Marcel Martens, Trotse echtgenoot en vader van drie prachtige kinderen.
M – IT Services founder and computer engineer.

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Ontvang als eerste de nieuwe releases!

Voer je e-mailadres hieronder in en ontvang een melding wanneer een nieuwe afleveringen live gaat.

×