IT Secrets

#24 Mijn Mini Webinar

Mijn 3 beste Cloud-geheimen die de manier waarop jij Cloud inzet voor je bedrijf, radicaal zal veranderen!
#24 Mijn mini webinar

Wist je dat de beste Cloud-oplossing van vandaag de dag niet van één provider komt? Ik weet dat het gek klinkt, want je hebt de afgelopen jaren veel gehoord over Cloud, Office 365, Google G-Suite, Eset en back-ups. En terwijl al die dingen geweldig zijn en ik ze dagelijks gebruik voor mijn bedrijf. De waarheid is dat het goed combineren nog veel krachtiger is en vandaag ga ik iets met je delen. 

Goed combineren is veel krachtiger

Mijn Cloud-geheimen

Ik heb namelijk drie geheimen welke de manier waarop jij Cloud inzet voor je bedrijf, radicaal zal veranderen. Ik ben Marcel Martens en ik ben een Cloud Master, IT’er en eigenlijk gewoon een nerd. En ik help bedrijven al meer dan 10 jaar om alles radicaal om te zetten van lokale servers, hybride oplossingen, Cloud naar Cloud, van niets naar Cloud, door het helpen van starters met het kiezen van de juiste oplossing. 

Cloud-geheimen voor radicale verandering

Ik praat hier niet vaak over, maar ik ben wel de koning van Cloud-services en ik heb de IT gedaan voor onder andere Robert Schumacher, Bart Biermans en andere hoop topspelers in de markt, waar ze in zitten en alles bij elkaar hebben we dan ook inmiddels voor meer dan € 4.000.000 aan Clouddiensten verkocht. Er is niemand in de markt beter dan ik in Clouddiensten. En ik ga precies laten zien hoe wij dat doen. 

Koning van Cloud-services

Subscribe to IT Secret Radio channel on youtube

Dus wat is deze mysterieuze combinatie?

Is eigenlijk heel erg simpel. Het is een mix van Microsoft Office 365, Google G Suite, Managed Eset Endpoint Protection en onze back-up online oplossing. Waarom is dat dan zo anders dan wat je nu hebt wanneer je bijvoorbeeld al Office 365 hebt? De waarheid van een Office 365 is dat het eigenlijk maar beperkte bescherming biedt tegen gegevensverlies. Geen of beperkte bescherming tegen cybercrime en er is eigenlijk standaard gewoon geen back-up. Dus ja, terwijl jij denkt dat je goed beveiligd bent in de Cloud, is dat dus eigenlijk helemaal niet zo en biedt het weinig tot geen betekenis tegen ransomware. En de huidige cybercrime die eigenlijk alle dagen wel in het nieuws is. Dus Clouds combineren. 

Cloud-oplossingen combineren

Ik weet wat er nu door je hoofd schiet. Het wordt complexer, moeilijker, onoverzichtelijker en hoe regel je dit in hemelsnaam allemaal in?

Ik zal je een manier laten zien welke je kan helpen om al deze geweldige voordelen van elke Cloud-oplossing te krijgen zonder dat je hier ook maar enige technische kennis voor nodig hebt of afhankelijk bent van een IT’er. 

Geweldige voordelen zonder technische kennis

Geheim #1 van mij is: ‘gebruik de beste onderdelen van de grootste spelers zonder concessies in eisen en wensen’.

Het is de eerste verbazingwekkende en meest krachtige voordeel van Cloud-oplossingen combineren is dat er van alle grote spelers de beste onderdelen gebruikt, zodat je van alle voordelen gebruik kunt maken en dus geen concessies in eisen of wensen hoeft te doen. Het is overal te gebruiken, denk aan je pc, laptop, Mac, smartphone, tablet, wat je ook hebt, zonder dat het conflicten geeft. Het zal je beschermen tegen toekomstige uitbraken of je als al geïnfecteerde bestanden hebt, verdere verspreiding voorkomen.

 

De beste onderdelen combineren

Geheim #2: Het tweede geheim is dat je gigantisch veel tijd gaat opleveren als je nu naar jouw IT-systemen kijkt en het bevat een hoop handmatige acties die met regelmaat moet doen, dan is dat eigenlijk de oorzaak van veel problemen, waaronder fouten.

En dan ben je eigenlijk met dingen bezig waar je je niet mee bezig moet houden. Dit weerhoud je dan ook om je focus te houden op de klanten en om jouw impact op hun leven te veranderen en te verbeteren. Ik heb dit gezien bij meerdere, tientallen al dan niet honderden bedrijven. Dus als de IT-dingen voor jou gaat doen, gaat het ook voor jou werken in plaats van dat jij het als een verplichting voelt om dingen te moeten doen. Je hebt geen omkijken meer naar back-ups. Deze worden automatisch meerdere malen per dag als je dat wil gemaakt, naar de Cloud van M-IT Services, zodat je er zeker van bent dat al je gegevens en e-mails altijd veiliggesteld zijn. Hierdoor kun jij weer doen waar jij van nature goed in bent.

 

Focus op dingen waar je je niet mee bezig moet houden

Tip nummer drie of geheim #3: en dat is eigenlijk m’n nummer één tip om geld te besparen. Het is namelijk altijd up-to-date waardoor je optimaal beschermd bent tegen bedreigingen van vandaag de dag.

Dit gebeurt geheel automatisch, dus je hebt er zelf niks, geen omkijken naar. En je IT’er hoeft dus ook niet continu te controleren of alles up-to-date is. Iedere ondernemer kan dit gebruiken. Het is namelijk niet enkel geschikt voor dienstverleners of handelaren, maar ook voor winkels en bedrijven en industriële of gezondheidstak of wellicht de consultietak. Maakt eigenlijk dus niet uit. Iedere ondernemer is het eigenlijk geschikt voor.

 

Business solution voor iedere ondernemer

Even denken: je weet financieel precies waar je aan toe bent want je kosten wat eigenlijk de kosten per gebruiker zijn en zo voorkom je onaangename verrassingen. De gegevens staan veilig in meerdere Clouds waardoor je niet afhankelijk bent van slechts één aanbieder. En je gegevens staan op plaatsen die volledig voldoen aan de huidige wetgeving. Denk even aan een AVG. Je hoeft je je hier niet meer druk over te maken over de licenties aangezien het met het Cloud-model eigenlijk naargelang je verbruik betaalt. En de hoeveelheid data… ja, voorheen was het allemaal heel erg spannend. Maar tegenwoordig is tot en met de terabyte eigenlijk gewoon nergens meer een probleem. 

Onaangename verrassing voorkomen

Dan wat is de beste manier om toegang te krijgen tot al deze Cloud-oplossingen? Als een Cloud-master of IT’er of nerd of hoe je het ook wil noemen heb ik toegang tot…

En ja ik werk al jaren samen met grote Cloud-aanbieders en we hebben dan ook een product gemaakt, wat precies geeft wat je nodig hebt.

Waarom is dat nou zo krachtig? Ik heb alles gecombineerd van Office 365 wat ik koop bij Microsoft Advance Support waardoor we bij problemen de kortst mogelijke lijnen hebben naar hulp en Google G Suite koop ik rechtstreeks bij Google, zodat we zelf alles in de hand hebben en voor jou in kunnen regelen. Ik combineer dat met onze bescherming waar wij Eset inzetten met onze unieke ransomware-bescherming, zodat jij je gegevens optimaal kunt beschermen tegen malafide software en virussen.

 

Unieke ransomware bescherming

Van vandaag de dag… zo, dat kwam er even lekker uit… dit is een beheerde dienst en het antiviruspakket staat dan ook in continue verbinding met één van onze servers waarbij eigenlijk meer dan 400 instellingen meegeven, zodat jij dagelijks en altijd goed beschermd bent tegen de actuele bedreigingen. Dagelijks maken we back-ups naar onze Cloud, zodat er altijd een back-up is van je mail of je data. Ja, dit hebben ze eigenlijk gewoon specifiek ontwikkeld voor de ZZP’er of de Mkb’er. Is echt gewoon een pakket wat geënt is op de kleine ondernemer, dus zeg tot de 20 – 50 werkplekken maximaal. Maar zeker ook voor de éénpitters die gewoon hun spullen geregeld willen hebben en geen omkijken willen hebben naar IT. 

Dagelijkse data back-ups

Onze Cloud-specialisten die zitten dan ook continu volgeboekt. Weet je, dit pakket verkopen we hartstikke goed. Zijn we natuurlijk super blij mee. Maar het effect daarvan is wel dat onze engineers die het voor jou inrichten eigenlijk continu volgeboekt zitten. En ja, dat vraag en aanbod leidt maar tot één ding; het drijft de prijs op. Dus ik verwacht dat we de prijs snel op zullen hogen. Dus nu kan het echt nog voor een geweldige prijs en als je gewoon snel hieronder op bestellen klikt, kun je het op een lekker voordelige manier nog gebruik van maken van onze inrichting, voordat we de dingen duurder gaan maken.

Het drijft de prijs op.

Dus nogmaals hiermee ben je volledig altijd veilig in bedrijf en als een echte IT’er vind ik het heerlijk om zaken te automatiseren, zodat ik me kan focussen op jullie leven te verbeteren en te veranderen. Ik ben graag in de natuur waar ik inspiratie op doe, welke ik allemaal verwerkt heb zitten in het pakket en in de inrichting hiervan krijg je bijna als een cadeautje.

Dus ik heb het systeem die continu voor jou aan het werk is en dat is gewoon net als magie voor je bedrijf.

Ik ben al meer dan 10 jaar ondernemer en mijn systemen hebben echt nog nooit zo goed gelopen. Ik ben dol op wat automatisering voor ons kan doen en wat het ook voor jou kan doen. Dus nogmaals, klik hieronder op de link om te bestellen en bestel het pakket vandaag nog voordat we de prijzen verder omhoog gaan schroeven. Ik help je graag als je vragen hebt, met wat dan ook, maakt niet uit, we zijn er altijd ter beschikking om je te helpen. Ik hoop dat we elkaar snel zien.

Bedankt!

Marcel Martens

Bestel je pakket hier: altijdveiliginbedrijf.nl

Leave a Comment

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Volop technisch onderlegd en zou zomaar in de Matrix geboren kunnen zijn, die graag een chip in zijn hoofd zou hebben geplant, die eigenlijk gewoon een nerd is en die deze IT dingen in zijn dromen kan fixen – de mogelijkheid om de tijd van stress en frustratie achter het toetsenbord te verminderen….
Om uiteindelijk ALLEEN bezig te zijn met de dingen die ertoe doen.
Marcel Martens, Trotse echtgenoot en vader van drie prachtige kinderen.
M – IT Services founder and computer engineer.

Altijd en overal, veilig bij je documenten en e-mails. Plus meer tijd om te ondernemen net zoals 250 ondernemers die jou al zijn voorgegaan.

Ontvang als eerste de nieuwe releases!

Voer je e-mailadres hieronder in en ontvang een melding wanneer een nieuwe afleveringen live gaat.

×