IT Secrets

#2: Wat ik vandaag gedaan heb om mijn bedrijf verder te laten groeien…

Vandaag heb ik altijdveiliginbedrijf.nl gelanceert. Daarvoor wou ik een video maken op kantoor dat lukte helaas niet waardoor ik genoodzaakt was om deze vanuit mijn auto te streamen…. Je kunt wel raden dat ik daar de nodige commentaar op heb gekregen. sorry…ūüė≥ūü§ź

Wat heb ik vandaag gedaan om mijn bedrijf verder te laten groeien…

 

#1: de lancering van¬†https://altijdveiliginbedrijf.nl¬†super leuk en de eerste vragen om de puntjes op de “i” te zetten voor onze¬†Masterclass¬†druppelen binnen.

Super gaaf!!! Dank jullie wel daarvoor.

 

 

#2: IT Secrets Podcast aflevering #4: “Hoe ik mijn bedrijfsgegevens bescherm tegen CyberCrime” is gepubliceerd en te vinden op onder andere:¬†http://blog.itsecretsradio.com/it-secrets-4-hoe-ik-mijn-bedrijfsgegevens-bescherm-tegen-cybercrime/

 

 

Wat heb jij vandaag gedaan om jouw bedrijf verder te laten groeien???

 

Weet je niet precies hoe je het beste kunt beginnen? 

Volg deze simpele stappen om goed van start te gaan.


Stap #1 – Volg en luister de Podcasts:
IT Secrets Blog
iTunes
Android
Spotify
SondCloud


Stap #2 – Vraag een adviesgesprek aan


Stap #3 – Bestel het pakket: Altijd Veilig in Bedrijf


Stap #4 – Connect en wordt Lid van de Community:
IT Secrets Official Facebook Group
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn

Ontvang als eerste de nieuwe releases!

Voer je e-mailadres hieronder in en ontvang een melding wanneer een nieuwe afleveringen live gaat.

×